2011. július 31., vasárnap

Lambert, Angela: Eva Braun elsüllyedt élete - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Eva Braun elsüllyedt életeA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
A 20. század egyik legsötétebb alakjáról, Adolf Hitlerről könyvtárnyi mű jelent meg az elmúlt évtizedek során, arról a nőről azonban, aki megosztotta vele, sőt, feláldozta érte az életét, néhány népszerű jellegű ismeretterjesztő kiadványon kívül nem látott napvilágot komoly könyv. Ezt a hiányt pótolja az anyai ágon német származású brit újságírónő munkája, amely Eva Braunról szól, aki a Führer árnyékában élte le élete jelentős részét. Olyannyira, hogy a korabeli német közvélemény egyáltalán nem ismerte a nevét, sőt, a náci vezérkar számos tagja sem volt tisztában a hitleri udvartartásban betöltött szerepével, a brit titkosszolgálat pedig még 1944 júniusában is Hitler egyik titkárnőjének hitte. De ki volt valójában ez a bajor lány, aki jómódú bajor polgárcsalád sarjaként zárdában nevelkedett? Miként történhetett, hogy - családja legnagyobb megdöbbenésére - tizenévesen beleszeretett egy nála sokkal idősebb, zavaros múltú, szélsőséges politikai nézeteket valló és propagáló férfibe, majd - tűrve a hivatalos mellőzöttséget - több mint egy évtizeden át hűségesen kitartott mellette, illetve vele együtt vállalta a halált is? Angela Lambert művéből megtudhatjuk, hogy Eva egy rendes, jól nevelt, középosztálybeli lány volt, akitől távol állt az antiszemitizmus (még a náci pártba sem lépett be), mindössze az a balszerencse érte, hogy egy szörnyetegbe szeretett bele. A szerző természetesen kénytelen volt Hitler alakját is megfesteni könyvében, de ez egy merőben újfajta, magánembert bemutató portré, hiszen egy olyan személy szemével láthatjuk, aki őszintén és kizárólagosan szerette őt... A lábjegyzetekkel ellátott kötetet válogatott bibliográfia, névmutató és Eva Braun családfája zárja. ISBN: 978-963-07-8365-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:08
. Lambert, Angela: Eva Braun elsüllyedt élete - Jelenlegi ára: 3 780 Ft

Fontos