2012. január 12., csütörtök

Men in black ezüst diszdoboz 1-2 rész 3 lemezes - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Men in Black Sötét zsaruk 1-2. díszdoboz 3DVD ú
eredeti lemez
szinkronos
bontatlan
Tartalom:
A Men In Black - Sötét zsaruk két része a díszdobozos kiadásban egyetlen kétoldalas, kétrétegű (DVD-18) lemez két oldalán található. Az egyes oldalakon található filmek specifikációi és extrái megegyeznek a külön kapható részek első lemezeinek specifikációival!
A díszdobozban természetesen helyet kaptak a külön kapható változatokban is megtalálható extra lemezek, így a díszdoboz 3 korongjának tartalma TELJESEN MEGEGYEZIK a különálló részek 2-2 korongjának tartalmával!
1. lemez, A oldal:
Men In Black - Sötét zsaruk (1998)
- Ezer évvel ezelőtt kétség sem fért hozzá, hogy Földünk a világegyetem középpontja. Ötszáz éve még úgy tudták elődeink, hogy lapos a Föld. Tizenöt perce még azt hitted, egyedül az emberi faj egyedei képviselik rajta az értelmes lényeket. Képzeld el, mi mindenre derülhet fény holnap! - ezeket a sokat sejtető szavakat K ügynök mondja a titkos szervezet újoncának, a polgári nevétől és személyazonosságától megfosztott J-nek.
Bizony, már régóta nem kérdéses, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, de az bizonyára sokak számára meglepő, hogy az Idegenek évtizedek óta köztünk élnek és sokan közülük nem is bujkálnak a nyilvánosság elől.
Tudták például, hogy Sylvester Stallone is földönkívüli? Vele persze nincs semmi baj, elég jól beilleszkedett, de vannak renitens űrlények is, akik csak bajt kevernek.
Az ő megregulázásukra - no és az egész gigantikus összeesküvés titokban tartására - jött létre az a titkos szervezet, amelynek K és J ügynök is a tagja. Felkutatják és - ha kell - likvidálják az emberiséget veszélyeztető egyedeket, és nem feledkeznek el arról sem, hogy megfelelően töröljék az esetleges emberi szemtanúk emlékezetét. Hát ezért vagyunk még sokan, akik eddig semmit sem tudtak a köztünk élő idegenekről!
Extrák:
Technikai jellegű, rendkívül részletes (elsősorban a trükkökre vonatkozó) kommentár Barry Sonnenfeld, Rick Baker és az ILM (a trükkstúdió) munkatársai közreműködésével.
Vizuális kommentár Barry Sonnenfeldtől és Tommy Lee Jonestól. (Nem csak halljuk a rendező és a színész megjegyzéseit, kommentárjait, de végig látjuk is sziluettjüket. Alkalmanként meg is jelölnek - bekarikáznak, benyilaznak - egy egy vicces, vagy érdekes részletet a képen. Viccesebb, mint a film! )
Specifikációk:
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), orosz (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol, francia, cseh, hindi, héber, svéd, dán, lengyel, horvát, szerb, orosz, norvég, török, görög, arab, holland, izlandi, finn, német, bolgár, szlovén, román
1. lemez, B oldal:
Men In Black - Sötét zsaruk 2. (2002)
Figyelem, idegenek a Földön! Tommy Lee Jones és Will Smith a két feketeöltönyös ügynök visszatér, hogy megmentse a Földet az újabb csillagközi katasztrófától.
Legutóbbi bevetésük óta K ügynök a posta alkalmazottjaként éli neutralizált életét, míg J ügynök folytatja munkáját az egyetlen földönkívülieket felügyelő központban.
Jay felfedezi a vonzó fehérnemű álmodell, Serleena ördögi cselszövését, és miután sikerül egykori társát visszacsábítania, együtt küzdenek az idegen söpredék ellen.
K ügynök, a hajdani sötét zsaru, ugyanis az egyetlen ember, aki tudja mi fán terem zarthai fény , és hogy miben sántikál elbűvölő lábaival Serleena. A két mindenre elszánt ügynök ezúttal több segítő- (vagyis inkább hátráltató) társsal is meg van áldva.
Bevetésre kerül Frank, az ügynöknek kissé kutyaütő feketeruhás eb, és újra itt vannak az élvhajhász kukacok - nőre éhesen!
Extrák:
Rendezői audiokommentár - választható rajzos segédlettel
Az idegenek az éterben
Előzetesek
Elő-előzetes
Rövidfilm: The Chubb Chubbs
Specifikációk:
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), cseh (DD 5. 1), orosz (DD 5. 1)
Felirat: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, dán, holland, finn, görög, héber, hindi, izlandi, norvég, lengyel, román, orosz, szerb, szlovén, svéd, török
2. lemez (Extrák az 1. részhez):
Karakter-animációs tanulmány (a látószög-váltó gomb segítségével megnézhetjük, hogyan nézett ki egy-egy figura az alkotás különböző folyamataiban, a vázlatrajztól kezdve, a dróthálós modellen keresztül a végső, renderelt változatig. )
Az alagút jelenet felboncolása (A karakter-tanulmányokhoz hasonlóan több munkafázisban nézhetjük meg az alagút-jelenetet a kamera-gomb segítségével váltva a rétegek között)
5 kimaradt jelenet
Vázlatrajzok, fotógaléria, storyboard
A Storyboard és a film összehasonlítása (a kép egyik felén a Storyboard látható, a másikon a végleges film)
Az eredeti (korabeli) werkfilm
Egy vadonatúj werkfilm, A Men In Black átváltozásai címmel
A filmzene videoklippje Will Smith-szel
Levél Barry Sonnenfeldtől
Így készült a Will Smith és az Edgar nevű lény közötti összecsapás-jelenet (változtatható kameraállás)
Házi filmstúdió. (Három rövid jelenetet vághatunk össze és összehasonlíthatjuk művünket az eredeti változattal - a rendező útmutatásaival. )
Fotógaléria, több mint 1000 fényképpel, vázlatrajzzal.
3. lemez (Extrák a 2. részhez):
Alternatív befejezés
Bakiparádé
Exkluzív kisfilmek:
- Utószinkron
- Űr-ezoterika
- Animáció-tervek
- A maszkok mögött: Rick Baker
- Űrdalok szerzője: Danny Elfman
- A sötét kutya: Frank
- Jarra
- Jeebs (Tony Shalhoub karaktere)
- Jeff
- Scrad/Charlie (Johnny Knoxville karakterei)
- Serleena (Lara Flynn Boyle karaktere)
- A kukacok
- Piff, paff, puff: a film hangeffektusai
- Díszlet és látvány
Will Smith videoklip
Öt jelenet készítése (kameraváltás gomb használatával
Reklámanyagok galériája
Filmográfiák
DVD-ROM-os extrák:
- Crossfire: MIIB intergalaktikus játék
- Képernyővédő
- Látványtervek
- Internetes linkek



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-30 16:40
. Men in black ezüst diszdoboz 1-2 rész 3 lemezes - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Fontos