2011. november 25., péntek

MONCLER divatos férfi cipő több színben, méretben! - Jelenlegi ára: 21 800 Ft

MONCLER cipő - 2011 -es modell - több színben és méretben rendelhető, CSAK NÁLAM, SEHOL MÁSHOL! No meg persze szaküzletben is megveheted négyszeres áron! ; )
IGENIS A RUHA (is) TESZI AZ EMBERT! MINŐSÉGI ÉS DIVATOS KOLLEKCIÓT KÍNÁLOK, AHOL MINDENKI MEGTALÁLHATJA A NEKI TETSZŐ TERMÉKET ABSZOLÚT MEGFIZETHETŐ ÁRON, NEM RITKÁN MINDÖSSZE A BOLTI ÁR 15-35 % -ÁÉRT!
Kedves Érdeklődőm! Kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmazok, melyek megbízható gyártóktól és forgalmazóktól származnak! Származási hely: USA (Las Vegas és New York). A kínált termék AKCIÓS ÁRU, „ JÓÁRASÍTOTT” termék, ajándéknak is tökéletes, nálam ráadásul a bolti ár töredékéért vásárolhatod meg!   Értelemszerűen a termék eredetiségére visszavásárlási garanciát vállalok!
TERMÉKLEÍRÁS:
 
MONCLER férfi, gyönyörű divatcipő több méretben, képen látható színekben eladó! CSAK NÁLAM KAPHATÓ, NO MEG A SZAKBOLTOKBAN SOKSZOROS ÁRON! Pontosan azt fogod kapni, amit a képen látsz!
 
Nagyon szuper, divatos cucc, tényleg nem mindennapi darab! Hordhatod öltönyhöz ugyanúgy, mint farmerhez is! Igényesen kidolgozott termék, ráadásul élőben még jobban mutat, azaz baromian jól néz ki! Garantáltan  nem fog Veled szembejönni az utcán!!!
 
TERMÉK STÁTUSZA (ez a termékem a PIROS SZÍNNEL kiemelt státuszú! ):
 
- RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉK, azaz a terméket nem rendelésre szállítom, nálam van raktáron, utalásod beérkezése napján AZONNAL tudom postázni, nem kell rá heteket várnod! FIGYELEM! 1 db 41 -es méretű cipi van raktáron, azt AZONNAL tudom postázni, nem kell rá várnod! Más méretben is be tudom szerezni, bátran kérdezz!
 
- RENDELÉSRE ÉRKEZŐ TERMÉK, azaz a termék előre fizetést követően a Te egyedi rendelésedre érkezik! A várható szállítási határidő (mivel tengeren túlról nemzetközi postával jön az áru): 10-20 munkanap. Kérlek ennek figyelembe vételével vásárold meg ezt a terméket! A terméket az ellenértékének beérkezésekor áll módomban megrendelni, a szállítási idő kezdete tehát az utalásod beérkezésének napja! Amennyiben időközben az USA nagykerben elfogy a rendelt termék, kérésednek megfelelően a teljes összeget hiánytalanul visszautalom, vagy más termékembe beszámítom.
 
ÁLLAPOT: minden termékem eredeti, soha sem használt, vadonat új, címkés, hibátlan termék! Amennyiben lehetséges, úgy a terméket eredeti csomagolásában szállítom, de sajnos a csomagolás a Posta jóvoltából az gyűrődhet, törődhet.
EGYÉB TUDNIVALÓK:
 
AMENNYIBEN A TERMÉK NINCS RAKTÁRON ÉS A RENDELÉSEDRE ÉRKEZIK:
 
- RENDELHETŐ MÉRETEK: 39-45. Természetesen rendelésed leadását megelőzően szükséges a méret pontosítása, hogy a Rád illő méretet kapd! A raktárkészlet is változhat, ezért kérlek vásárlás előtt egyeztessünk! Vedd figyelembe, amennyiben a termék a Te egyedi rendelésedre érkezik, úgy az ellenérték beérkezéséig az nem kerül megrendelésre, rendelésed függőben marad.
 
- RENDELHETŐ SZÍNEK: kép(ek) szerinti szín(ek)ben rendelheted meg a terméket!
FIZETÉSI TUDNIVALÓK: Rendelésedet követően 24 órán belül részletes tájékoztató e-mailt kapsz tőlem. Amennyiben a tudnivalók és a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezel, vagy 5 napon belül a termék ellenértékét nem tudod a megadott OTP számlaszámra juttatni (utalással, vagy közvetlen ráfizetéssel bármely OTP fiókban), akkor kérlek ne licitálj (ne raboljuk egymás drága idejét)! Nagyon szépen kérlek tehát, csak és kizárólag akkor vásárold meg a terméket, ha annak ellenértékét 5 napon belül rendezni tudod! Ennek meghiúsulása esetén a terméket a hatodik napon újra meghirdetem és negatívval értékellek, illetve személyes tiltólistába helyezlek. Vedd figyelembe, amennyiben a termék a Te egyedi rendelésedre érkezik, úgy az ellenérték beérkezéséig az nem kerül megrendelésre, rendelésed függőben marad.
 
POSTA: a terméket annak ellenértékének megérkezését követően fogom a termék státuszának megfelelően megrendelni az USA nagykerből, vagy azonnal postázni buborékos borítékban, vagy dobozban értékfeltüntetés mellett. Minden postázandó terméket gondosan előzetesen  átvizsgálom és csomagolom! A költséged Magyarországon belül bárhová kereken értéknyilvánítással 1690 Ft, egyéb esetleges fizetendőt én állok, csakúgy, mint a csomagolás költését is! A kiszállítás után a csomagot AZONNAL bontsd ki, a terméket nézd meg és próbáld fel! Alaposan vizsgáld meg és ha bármi hibát, rendellenességet tapasztalsz, AZONNAL jelezz! Amennyiben bármivel elégedetlen lennél, indoklás nélkül is visszaküldheted a csomagot és visszakapod a teljes vételárat!
UTÁNVÉTES SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Nincs és ne is kérd, egyik sem megoldható a részemről, köszönhetően az eddigi tapasztalataimnak, no meg annak, hogy időm tetemes részét külföldön töltöm. Ha ezt nem tudod elfogadni, kérlek ne vásárolj tőlem.
GARANCIA: A garancia kérdése minden vásárlás egyik lényeges pontja. Internetes vásárlás esetén ez a kérdés még kényesebbnek tűnik, de valójában nem az. Nálam a garanciális problémák kezelése ugyanolyan gördülékenyen történik, mint fizikai vásárlás esetén! Erre a termékre eredetiségi, kipróbálási és megtekintési garancia érvényes, melyet az áruval postázott számla ellenében vehetsz igénybe!  Ha úgy érzed, BÁRMI gondod van a termékkel, eredeti állapotában (sérülések nélkül, le nem vágott címkével), átvételkori  csomagolásában az átvételt követő 3 NAPON BELÜL (későbbi vitákat elkerülendő, átvételt követő negyedik napon postázott terméket nem veszek vissza - el kell tudd döntsd 3 napon belül mit is akarsz –, az idő pedig mint tudjuk: PÉNZ) akár indoklás nélkül is postázd vissza a terméket! Kérésednek megfelelően vagy más méretű termékre cserélem (ha van belőle a kért méret), vagy az összeget más raktáron lévő termékemre levásárolhatod! Ha a termék árát kéred vissza, akkor a termék visszaérkezését követő 15 napon belül utalom az összeget a számládra a hibátlan termék és az eredeti számla visszaérkezését követően. Visszavásárlás, csere esetén a postaköltség sajnos Téged terhel. Megértésedet kérem, de utánvételes, vagy portós küldeményként nem tudom visszavenni a terméket, csak normál küldeményként, hiszen előbb meg kell győződjek arról, hogy a postázott terméket kapom vissza original állapotában.
 
SZAVATOSSÁG ÉS JÓTÁLLÁS: A termékre átvételt követő 3 napon belül eredetiségi-, kipróbálási- és megtekintési garancia érvényes, de az árak alacsonyan tartása érdekében a megadott ár nem tartalmazza a szavatosság és jótállás díját, azaz a megadott ár „ jóárasított”! Amennyiben erre mégis igényt tartasz, úgy a vételár utalásakor termékenként további 3. 900 Ft összeg ellenében erre is lehetőséget biztosítok, így már teljes körű szavatosságra és jótállásra is igényt tarthatsz az aktuális rendeletek szerint! TERMÉSZETESEN EZ NEM KÖTELEZŐ, TE DÖNTÖD EL IGÉNYT TARTASZ – E RÁ! A VATERÁN ÁLTALÁBAN NEM KÍNÁLJÁK EZT A LEHETŐSÉGET A TERMÉKEKHEZ, DE NEKED IGÉNY ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL, ez természetesen a megküldött számlán külön feltüntetésre kerül! Természetesen a legjobb minőségű termékeknél is előfordulhat utólagos probléma. Ilyen esetben igyekszem gyorsan és szakszerűen orvosolni a problémát. Amennyiben úgy ítélem, meg, hogy a reklamáció jogos, úgy az alábbiak szerint járok el. A visszakapott termék a probléma jellegét illetően alapvetően kétféle lehet: 1. Javítható hiba - Ebben az esetben a terméket szakműhelyünkben megjavíttatom, és a lehető legrövidebb időn belül a saját költségemre visszajuttatom. 2. Nem javítható hiba - Ebben az esetben a hibás árut kicserélem, esetleg a vételár más termékemre levásárolható, vagy a teljes vételárat hiánytalanul visszafizetem. A kedves vásárlóm döntheti el, hogy melyik megoldás kedvezőbb a számára! A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül föl,  a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően - független laboratóriumi vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.
 
SZÁMLA: Minden termékemről számla kerül kiállításra és a termékkel együtt megküldésre! Minden termék mellett tehát a csomagban meg kell találod a számlát a vásárlás dátumával, a termék azonosítójával, ezt majd ellenőrizd. Kérlek, őrizd meg ezt a bizonylatot, az esetleges későbbi reklamáció intézése kizárólag ezzel lehetséges!
 
KAPCSOLATTARTÁS: Vásárlást követően kizárólag e-mail útján fogjuk tartani a kapcsolatot. Sok rendelést, kérést, egyebet kell pontosan követnem, így a szó elszáll, az írás megmarad elvet alapul véve, kizárólag e-mail útján állok rendelkezésedre! Ha ez részedre nem fogadható el, kérlek ne vásárolj tőlem.
 
ÉRTÉKELÉS: Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy sokakkal egyetemben Te is elégedett vásárlóm legyél! Garantáltan eredeti, gyönyörű és hibátlan árut postázok, ha valamiért mégsem felel meg neked, indoklás nélkül visszaküldöd a terméket és hiánytalanul visszakapod a vételárat. Elvileg tehát nem lehet rá okod, hogy negatívan értékelj, ezzel én is kizárólag abban az esetben élek, ha a rendelés ellenértékét határidőre nem kapom meg! Kérlek nézd meg eddigi értékeléseimet, katt ide: http: //www. vatera. hu/user/rating/rating. php? id=1282862
 
Nagyon szépen köszönöm, hogy benéztél hozzám! szépen Kérlek csak akkor ÜSD LE A TERMÉKET, ha a fenti vásárlási feltételeket elolvastad, megértetted és teljes mértékben elfogadod! Ha valami nem egyértelmű a számodra, inkább kérdezz, nagyon szívesen válaszolok, szeretnélek ugyanis elégedett vevőim között tudni Téged is!
 
Javaslom, nézz szét a többi aukcióim között is, telis-tele vagyok márkás, divatos cuccokkal! Új áruk pedig folyamatosan érkeznek, nézz be hozzám rendszeresen! Szeretném, ha TE IS ELÉGEDETT VÁSÁRLÓM lennél!
 
PICK-Moncler-sneaker


Jelenlegi ára: 21 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 23:55
. MONCLER divatos férfi cipő több színben, méretben! - Jelenlegi ára: 21 800 Ft

Fontos